måndag, maj 14, 2007

Trött och bakfull (eller dagen efter möhippan)

Möhippan blev väldigt lyckad. Inte så mycket pinsamma saker utan mest kul. Vi började med att överraska i hemmet där det tillagades en lyx-brunch á la amerikansk stil med äggröra, korv, köttbullar, pannkakor etc. Sedan fick den blivande bruden klä sig som en Texas-bo (hon har bott där i några år) och så fick hon en fotolista och en engångskamera. Hon skulle t.ex fota:
* någon som ser ut som brudgummen
* någon som ser ut som brudgummen om 30 år
* en snygg killfrisyr
* en snygg häck
* en blå drink
* med mera.

Hon fick även sin första frågeomgång i "brudgums-kunskap", vilket var ruskigt kul. Man fick redan på en hel del saker man inte hade koll på innan. Frågorna handlade om allt möjligt som hade med brudgummen att göra, t.ex:
* vad är hans favoritfärg
* vad heter hans föräldrar
* vad ville han bli när han var liten
* vem betalade första daten
* etc.

Sedan blev det bowling på Ballbreakers och muggmålning på Creativity House. Vid det sistnämnda får man helt enkelt välja någon typ av mugg, kopp, fat, vas, etc att måla och när man har dekorerat färdigt så glaserar de och bränner i ugn. Ska bli himla kul att se vad det blev av det där. Ett gäng med något glada och fnittriga tjejer (har inget alls att göras med champagnen som dracks under dagen) som ska måla en mugg-servis i matchande färger. Mycket garv för att inte tala om djup koncentration blev det.

Kvällen avslutades med en middag på Restaurang Grill där det käkades grill-buffé, dracks vin och togs sluttentamen i brudgums-kunskap. Ska bli himla kul att se vad det blev av alla bilder med mera. Bruden verkade också väldigt nöjd med kvällen och det är ju det viktigaste.

Idag känner jag mig dock bara trött och bakfull. Men, ska man ha kul får kroppen lida eller hur är det....

Inga kommentarer: