lördag, oktober 14, 2006

Bio

Filmer jag vill se på bio just nu:

The Guardian med Kevin Costner och Ashton Kutcher
Livräddaren Ben Randall lider fortfarande av förlusten av sitt team vid en olycka för ett antal år sedan. När han börjar jobba som lärare träffar han den självsäkre Jake Fisher, som satsar på att bli bäst i klassen. Efter examen åker Ben och Jake ut på ett gemensamt räddningsuppdrag. Under uppdraget får Jake lära sig vad riktigt hjältemod och uppoffring innebär.

Djävulen bär Prada med Meryl Streep, Anne Hathaway och Stanley Tucci
Andrea Sachs kommer till New York med en dröm om att jobba i tidningsbranschen. Hon tror hon äntligen är på rätt väg när hon lyckas få det eftertraktade jobbet som assistent till Miranda Priestly, chefredaktör på en av världens ledande modetidningar. Men Miranda visar sig vara chefen från helvetet och Andrea måste snart bestämma sig om hon är villig att sälja sin själ till djävulen för att nå sina drömmar.

Pirates of the Caribean - Död mans kista med samma gäng som förra gången
Kapten Jack Sparrow har en skuld till Davey Jones, härskare över havens djup och kapten på Flying Dutchman. Han måste hitta ett sätt att betala sin skuld eller annars bli dömd till evig förbannelse.

Thank you for smoking med Aaron Eckhart, Adam Brody, Cameron Bright, Maria Bello
Nick Naylor, Big Tobacco's talesman, som representerar cigaretter försöker samtidigt vara en förebild för sin tolvårige son. När Naylor blir kidnappad och övertäckt med nikotinplåster, gör Naylor en helomvändning och blir en entusiastisk tobaksmotståndare.

Inga kommentarer: